Hei og velkommen til min blogg :)

Jeg heter Kathrine, er 25 år og bor i Tønsberg hvor jeg jobber som grafisk designer/ webdesigner. For snart 5 år siden kjøpte jeg meg min første leilighet og har med tiden utvilket stor interesse for interiør og oppussing. Jeg liker ikke å kjede meg så har hele tiden prosjekter på gang.

11692614_10153499308247069_1544980946040951974_n

 

Jeg har studert Mediefag på Idefagskolen 09/10 og utdannet Mediegrafiker (har vært lærlig og tatt fagbrev 2014). Har studert webdesign på IGM i Oslo 14/15.

IMG_2891.JPG
IMG_2795.JPG

Jeg har en katt som heter Bella og en hund som heter Truls.

————————————————————————–

Her kommer dere til å finne tips til interiør og oppussing, og ting som inspirerer og motiverer meg :)

Håper du finner noe du liker og sette pris på om du linker til siden min om du deler :) Er det noe du lurer på så er det bare å sende en maileller legge igjen en kommentar i kommentarfeltet og jeg svarer så fortløpende.

—————————————————————————————–

Alt innhold på denne bloggen er kopibeskyttet i henhold til norsk lov og opphavsrett. Tekst og bilder tilhører meg, så fremt ikke annet er skrevet. Copyright © Mittlilleprosjekt

10 comments

 1. Gratulerer og lykke til. Du har lagt veldig fine saker

  1. Tusen takk Esperanza :)

 2. Dd var kjempefine, flink er du:) Dette må prøves, takk for inspirasjon:)

  1. Tusen takk Kari :) Så hyggelig at du tok turen innom bloggen min :)

 3. Veldig inspirerende blogg :) Så flink du er! Mvh. Linda

  1. Hei Linda :) Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre :D Ønsker deg en super uke :D

 4. Først og fremst må jeg bare understreke at denne kommentaren ikke er omhandler direkte mot innlegget ovenfor.

  Jeg har fulgt bloggen din en stund, å må si jeg er dyktig imponert over det du driver med. Du inspirerer og motiverer, noe jeg setter så stor pris på. Du har også ikke den attituden med at alt skal kjøpes av merkevarer til tusenvis av kroner, men at gjenbruk også kan være fint – det digger jeg!

  Tusen takk for at du delte bloggen din, slik at jeg fortsatt kan være en av dine faste lesere!

  1. Hei Marita :) Wow for noen fantastiske hyggelige ord, blir helt rørt jeg :) Det er nettopp dette jeg ønsker å oppnå med bloggen min :D Ting trenger ikke koste en formue, og det at man kan skape et vakkert og nydelig hjem for en billig penge er viktig å få frem :D Tusen takk, slike ord motiverer og inspirerer meg til å fortsette å dele kreative prosjekter :D

 5. Hei! Tror eg ramlet innom her via en link på fb. Jammen er eg glad for det! Du driver litt i samme banen som meg. Forskjellen er at eg ikke har laget stort mye fra scratch. Eg har gjerne brukt deler fra flere møbler og satt dem sammen. Det er nemlig sÅ gøy å lese om dine prosjekter! Du er kjempe flink og du inspirerer og imponerer :) Selger du også?
  Fortsett med det du driver med! :) Eg følger med :)

  1. Hei Silje :D Oi så utrolig spennende og gøy at vi driver med noe av det samme :D Wow tusen takk, så hyggelig å høre :) Ja selger litt og det vill etterhvert komme en nettbutikk her på bloggen ;) Tusen takk, jeg skal fortsette å dele og inspirere :D Ha en nydelig torsdag :)

Legg igjen en kommentar