Prosjekt uteområde – Før og etter

Hei og godt nytt år alle sammen! Jeg er tilbake. Mer motivert og mer gira på å inspirere igjen ;) Lover ikke samme tempo som før, men tenkte jeg kunne starte med å dele før og etterbilde av uteområdet. Det tok virkelig form i fjor og ble til en fantastisk hage. Og det er ikke så lenge til sommer og badetemperatur så her er det bare å glede seg :D Jeg er så stolt over at jeg har bygget og skapt alt dette selv. Det har vært blodslit og seine kvelder med både myggestikk og vepsestikk, for ikke å glemme de 1000 blåmerkene :P Men det er vel sjarmen. Hva synes du?

Del:

4 comments

  1. Så flott arbeid!

    1. Tusen takk :D

  2. Hei. Det ser nydelig ut!
    Har du noe type kant el stopper for grass inntil den hvite singelen? Sånn at gresset ikke gror inn?

    1. Hei Beate :) Tusen takk. Jeg la barkduk under, men ser at noe gress presser seg opp. Det lukes bort. Når det gjelder kanten så burde jeg sikkert ha lagt noe mot så gresset ikke gror over, men her pleier jeg å gå over å klippe det bort :)

Legg igjen en kommentar