Besøk av aftenposten

Foto: Monica Strømdahl

Long time no see, kan jeg kanskje skrive. Vet ikke helt hvordan jeg skal starte jeg fordi det har skjedd så mye i huset og livet mitt siden jeg tok en pause. En pause fordi jeg ikke følte jeg var inspirert til å blogge lenger, og fordi jeg ikke følte noe glede ved det. Så om jeg er tilbake nå det vet jeg ikke, men jeg tenkte jeg kunne begynne å dele litt igjen :) Det har jo som sagt skjedd mye i huset.

Veldig gøy å få telefon fra Aftenposten, og få muligheten til å bli med på en artikkel om boligkjøp som ung. Tror aldri jeg har ryddet og stylet huset så mye som da. Men så gøy å se resultatet og hvor fint jeg har fått det.
Hva synes dere?

Kontoret mitt. Benken er bygget i osb plater
Vedhylle er designet og bygget av meg
Soverommet er malt i St. puls blue, veggen bak sengen er malt i Lady minerals kalkmaling
Gangen har blitt malt i en mørk grønn farge
Elsker det nye kjøkkenet mitt. Og nei jeg pleier ikke å sitte på gulvet å drikke kaffe ;)
Et lite glimt fra sommerens spile prosjekt. Ble mange meter med spiler
Mitt eget snekkerverksted. Skal nå bli gjesterom, fordi jeg merker at det er litt lite

Tvbenk bygget av mdf plater. Malt i samme farge som veggen for å skape en følelse av at den går i ett med veggen. Mangler bare håndtak på skapdørene :)

Gøy å se? Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Husk jeg tar på meg interiørjobber og hjelper deg med å realisere ditt drømmehjem. Enten du skal selge eller bare trenger litt hjelp med ditt hjem <3 Jeg har bred kunnskap innen oppussing og interiør, og er god på å se smarte løsninger.
Ha en nydelig lørdag :)

Del:

Legg igjen en kommentar