Bifall et nytt magasin

Hei og god kveld :) Er nesten år og dager siden jeg tittet innom her sist og det beklager jeg virkelig. Jeg trengte bare en god pause for å fokusere på det som var viktig for meg. Jeg har stablet meg på beina igjen og så fort jeg får litt mer energi vil jeg dele med dere igjen. For huset er fortsatt under oppussing og det er mye spennende som skjer :)

Men tilbake til overskriften, sammen med en kompis har jeg designet og laget et helt nytt inspirasjons magasin som skal inspirere. Hele tanken bak magasinet er å fremme illustratører, 3D designere, fotografer, møbeldesignere osv, og dele nydelige verk de har laget slik at man rett å slett kan drømme seg bort. Det har vært en drøm å få være med på dette og det å få magasinet i hånden etter lange kvelder føles helt fantastisk ut. Om jeg er stolt, selvfølgelig. Men nå håper jeg dere vil hjelpe med å støtte arbeidet vi har lagt ned, nettopp slik at vi kan forsette å lage disse bladene. For selv om verden blir mer og mer digitalisert, så betyr ikke det at vi ikke burde ta oss tid til å slappe av med et blad for oss selv.
Så ta en titt og klikk et blad hjem, jeg lover at det ser hel amazing ut <3

#egen annonse

Del:

1 comment

Legg igjen en kommentar