DIY: Blyantholder m/ullkuler

Hei :)

Endelig var det tid til et lite DIY og gjenbruksprosjekt og det er virkelig noe jeg har savnet. Jeg er jo midt oppi rydde og pakke prosess, så her om dagen kom jeg over noen rester jeg hadde fra ullkuleteppet jeg laget i fjor. Så jeg fant frem en metallboks, limpistolen og noen ullkuler. Alle trenger en blyantholder i huset, enten på kontoret eller på barnerommet og da er det kult å lage en egen :D
img_3974.jpeg

Ble den ikke kult? :D

Det du trenger er:
Ullkuler (ca 50 stk) //metallboks fra mais // limpistol

Slik gjør du:
1. Fjern eventuell embalasje på metallboksen
2. Lim fast kulene, start med å lime fast rundt bunnen og jobb deg oppover.

img_3960.jpeg
img_3959.jpeg
img_3961.jpeg
img_3964.jpeg
img_3962.jpeg
img_3973.jpeg
Gøy å lage litt enkel pynt som er praktisk. Denne skal flytte inn på kontoret mitt, så kanskje jeg finner pennene mine når jeg trenger de ;) Noen som kommer til å prøve seg? ?

Nyt lørdagen her skal det trenes, og jeg skal til oslo :D

Del:

Legg igjen en kommentar