DIY kaninstol til tantebarnet

Det er en stor glede å bli tante til noen og det å få lov til å være fadder i tillegg er stor stas <3 Min mor ønsket at vi skulle gi mitt tantebarn en stol i dåpsgave i april, og jeg stod fritt til å velge design. Jeg startet raskt opp å google litt på Pinterest for å se hva jeg likte og falt pladask for stol med kaninører. Men jeg visste det kom til å bli mye pussing, sparkling og mye jobb for å få den pen. Jeg fikk til og med testet å lage møbler med treplugger og dette er en genial måte for å unngå stygge hull med skruer. Veldig gøy og kult prosjekt, og hun lille tulla har en unik stol som ingen andre har :D

Hva synes dere? Husk jeg ta på meg møbeloppdrag så send meg gjerne en mail om du har noen tanker og ønsker. Ha en nydelig kveld i sommervarmen :)

Del:

Legg igjen en kommentar