DIY: Krans med eucalyptus

Det var på tide med en DIY her på bloggen nå, og siden det nå er stor trend med kranser med både kunstige og ekte blomster så måtte jeg jo slenge meg på denne trenden. Søte snille og gode Bella (katten) ville selvfølgelig bli med på dette, for hun måtte jo kontrollere jobben som alltid ;)

Det du trenger er:
– Ståltråd, fisketråd, saks, avbiter og blomster/strå

Lekkert ikke sant? Denne uken har jeg ganske mye på agendaen så jeg får ikke tid til å gjøre så mye som jeg hadde planer om hjemme, men litt mer maling i gangen skal jeg få til :D Og snart starter jeg på det siste rommet som skal males her i huset, håper det blir til helgen :D Har et vaskerom også som ikke er helt ferdig, men det viktigste er å ta litt og litt for det er alltid mye pirk igjen. Det vet jeg alle kjenner seg igjen i! På fredag er det Lillestrøm og interiørmessa med ei god venninne. Tenk da langhelg, venninnetid og interiør <3 Blir ikke bedre det :D

Del:

Legg igjen en kommentar