En kasse kan brukes til så mye

Hei og god søndagskveld :)

Håper alle har hatt en strålende helg. Det har jeg :D Jeg ble 25 år i går og hadde en liten fest med en vennegjeng, super hyggelig :D Synes det er litt stas å fylle år jeg, og det er jo så koselig å få gaver :D
Så i dag har jeg slappet av og sett på tv etter at to venninner dro hjem igjen. Deilig å ha slike søndager.

For noen uker siden laget jeg en kasse som passer perfekt inn i alle Ikea Expedit hyllene. Dere kjenner vel til disse hyllene? Regner med at endel har disse i hjemme, siden de er så billige og geniale. Selv med mange forskjellige løsninger på hva man kan ha inni disse hyllene, så følte jeg for å lage en egen kasse så ikke alle små ting skulle falle ut. Så jeg fant frem en kryssfinerplate og kappet til. For å få den til å fungere som en kasse, kuttet jeg til en runding med hullsaga. Det kuleste med denne kassa er jo at den kan fungere til så mye, så i dag har jeg tatt noen bilder av noen den kan brukes til. Så husk det er bare fantasien som setter grenser for hva ting kan brukes til ;)

thumb_DSC_2679_1024
thumb_DSC_2677_1024
IMG_2318.JPG
IMG_2316.JPG
IMG_2320.JPG
IMG_2321.JPG
IMG_2327.JPG
IMG_2329.JPG
IMG_2330.JPG
Det kule er jo at den er så tøff, digger virkelig den plata. Gleder meg til å lage flere og jeg har allerede fått en bestilling på en mini kommode som skal lages av slike plater :D Hva synes du? Dette var et veldig enkelt prosjekt, og man er ganske avhengig av en bordsag for at resultatet skal bli rett :D

Nå er det maling av lister og dører, før det er kvelden. Jeg har fri i morgen, så planen er å få unna mange prosjekter og ligge godt ann inn mot julestria :D Jeg får også besøk av megler, så det blir spennende. Ønsk meg lykke til!

Del:

Legg igjen en kommentar