Jeg hjelper deg med å skape din drømme hage!

Hei og god mandag :) Jeg tenkte det var på tide at jeg laget et lite blogginnlegg om uteplassen min. Nå begynner det å bli ferdig og jeg må si at denne plassen virkelig gir meg ro og glede :D
Pluss det er jo ikke noe som er mer gøy en før og etterbilder slik at man kan se alle timene jeg har lagt ned i prosjektet. For etter 2 år kan jeg endelig si at det har blitt den uteplassen jeg har drømt om, litt detaljer og småting gjenstår. Blir man noen ganger ferdig? Vurderer også å lage et innlegg på bassenget fordi det er utrolig mange spørsmål om dette, noe jeg forstår veldig godt.

Jeg tar også på meg på meg oppdrag både med hus og hage. Så om du trenger noen å dele noen tanker med eller ønsker å forandre litt så er det bare å ta kontakt og lese mer her, jeg sender deg et uforpliktende tilbud. For meg er det viktig at du får det drømmehjemmet du ønsker, og det er ikke alltid det er så mye som skal til :D Så rop ut, eller send meg en mail <3

Hva synes du? Har det ikke blitt fint :D

Del:

Legg igjen en kommentar