Nye gamle skatter :)

Hei og god torsdag :D

Husker dere at jeg i helgen var hjemme og mamma hadde skaffet meg noen nydelige gamle skatter ? :D. ÅÅÅ jeg bare elsker gamle ting, føler de har en «sjel» om man kan si det slik. Altså jeg er ikke slik at jeg må ha alt som er gammelt, men elsker å blande litt inn med mitt interiør og det jeg lager.

Har lenge sagt til mamma at jeg ønsker meg gamle vinduer med sprosser, og det har jeg nå endelig fått tak i. Lykkelig  <3. Så da begynte jeg å tenge opp noen skisser på hva jeg kunne bruke de til. Og siden jeg vil at dere skal få et ennå større innblikk i hva jeg gjør og prosessen rundt hvert prosjekt. Så tenkte jeg å dele noen bilder og høre hva dere tror :)
Her er noen bilder av de nye skattene mine :)

IMG_8209.JPG
IMG_8212.JPG
Etter et besøk i en gammel låve på Stabbestad i Kragerø fant jeg en haug med gamle Kragerø blad og Risør bladet fra perioden 1957-1963. De passet perfet inn i hylla mi, og det er veldig gøy å ha aviser fra den tiden. Spesielt som er fra min hjemby. Fant også boken «Hvis det skulle bli krig», gøy å ha. Håper ikke jeg får bruk for den, men veldig gøy å ha den fremme til pynt.

IMG_8196.JPG
IMG_8197-0.JPG
Er de ikke sykt kule? Planen er å lage vitrineskap, dobbelt og enkelt, og med og uten skuffer. Har tegnet noen fine tegninger under, så tenker meg de kan bli noe slikt.

IMG_8348.JPG
Hva tror dere? Dette er et prosjekt jeg skal starte med nå i april tenker jeg, så da kommer det til å bli bilder fra hele prosessen. Jeg gleder meg så til å sette igang med dette, og tror resultatet virkelig kan bli fint.

Ha en fortsatt fin dag i snøværet :) Vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar