Nye skatter har blitt til :D

hei :D

Hadde egentlig planlagt et annet innlegg i dag, men etter en økt på loftet hvor jeg fikk unna utrolig mange prosjekter på et par timer så må de bare vises frem :D Jeg har sett så mange lage disse superstilig adventsstakene av gamle planker, så jeg tenkte jeg måtte teste ut. For å få det litt rustikke og grove som jeg liker, så brukte jeg to drivved planker, og ja resultatet taler for seg <3 De er råå lekre :D Jeg har også laget en kubbelysholder hvor jeg bruker norgesglass lokket som holder :D
Fantastisk gøy, når man kan ha slike dager :D

IMG_2082.JPG
IMG_2068.JPG
IMG_2072.JPG
IMG_2070.JPG
IMG_2067.JPG
IMG_2080.JPG
IMG_2079.JPG
IMG_2078.JPG
IMG_2057.JPG
IMG_2061.JPG
IMG_2076.JPG
IMG_2075.JPG
H
va synes dere? Kult ikke sant :D Det er ikke så vanskelig å få til heller ;) Noen som ønsker oppskrift og fremgangsmåte :D ?
Ha en fortsatt fin kveld :D

Del:

6 comments

  1. Jeg ønsker oppskrift!

    1. Så bra :D Det kommer :)

  2. Så fin lysestake :-) Sier ja takk til oppskrift :-)

    1. Tusen takk Anette :) Så bra du vil ha den ;) Kommer om litt :D

Legg igjen en kommentar