Oppussing av stua

Hei igjen, håper alle har hatt en super helg :D

Her har det vært noen hektiske dager, jeg er igang med oppussingen av stua og gangen, og det sørger jo for kaos i alle rom. Så her er noen bilder fra gårsdagens arbeid :)

På fredag oppdaterte jeg til nytt design, men sliter litt med at den gjør siden altfor tung å laste, så måtte gå tilbake til det gamle slik at det går litt raskere :(
Men jeg håper jeg finner feilen så fort så mulig og får det nye designet på plass igjen, for det er bare så kult :D Så da er det bare å glede seg :)

IMG_9902.JPG

Peisen dagen før riving

IMG_9906.JPG
thumb_DSC_0756_1024
thumb_DSC_0757_1024
Og slik ser det ut nå. Pappa var flink murmester og tette igjen og rettet ut muren igjen :) Jeg skal prøve meg på siste rest av jobben litt seinere i kveld, iiik har aldri gjort det før men må jo prøve :D

thumb_DSC_0755_1024
Mdf plater og lister er kjøpt inn, og jeg skal starte å legge platene etter jobb i morgen. Jeg fortalte dere tidligere at jeg skulle rive ned alt av gipsvegger. Meeen når alt kommer til alt så sløyfa jeg det prosjektet, for hvor skal jeg gjøre av alt gipsen? Og når pappa spurte om jeg viste hvor mye arbeid dette kom til å bli, da tenkte jeg bare huuum det må finnes en løsing på dette. Og det gjør det! Om man legger platene på utsiden så finnes det lister som heter utforing for MDF, disse er tilpasset og dekker til denne glippen som blir med dørkarmer og vinduskarmer. Så i morgen etter jobb så skal jeg ut å handle. Noen som har testet disse? Håper dere de er bra :D
Utforing_MDF_HvitBildet lånt av Byggmax

Og ikke nok med det så fikk jeg lagt de siste platene på loftet med hjelp av lillebror, så her går det unna.

IMG_9909.JPG
Nå skal jeg ta ned lister og karmer, og resten av tingene som henger på veggen. Kjekt å ha alt klart til i morgen. Hva tror dere forresten om sort pipe? Jeg tenker å kjøre litt kontrast og tror det kan bli rålekkert :D

Dagen i dag startet med strandtur og da hadde jeg med meg ullkule teppet, som nå endelig begynner å se litt rundt ut. Så i morgen kommer det en liten update på det.
Ha en fortsatt nydelig søndagskveld, så blogges vi <3

 

Del:

Legg igjen en kommentar