Prosjekt konsollbord/spisestuebord del2

Hei og god kveld :)

Jeg tenkte jeg skulle ta dere litt med i byggeprosjektet, slik at dete får et lite innblikk i hvordan jeg jobber, designer, tenker, osv. Så her er noen bilder fra arbeidet jeg har gjort de siste dagene. Mye tid har gått til beising og vente på at beisen skal tørke.
Jeg har også fått satt opp lekter på den nederste hylla i konsollbordet i dag, så da er det klart til å males hvitt.

IMG_7355.JPG
IMG_7353.JPG

IMG_7356.JPG
IMG_7359.JPG
Tror du det blir bra ? Nå skal jeg ta meg en tur opp på loftet å få unna det siset strøket med beis før jeg legger meg, også håper jeg alt er klart til å vises frem i morgen :)

Jeg har tenkt til å dele inspirasjon, nye ideer, ting jeg har gjort i leiligheten min og alle andre kreative ting fremover.  Dere skal få se alt arbeid jeg gjør og ta en del i mitt lille prosjekt. På denne måten kan dere se at jeg ikke bare trykker på en kreativ knapp, som det kanskje kan virke som. Selv om mange av mine ideer bare popper opp i hodet mitt, så er det ideer som jeg har plukket opp og  satt samment til noe nytt. Jeg jobber hardt med nye prosjekter hele tiden, så da tenkte jeg det ville være spenndene og gøy for dere å bli en del av dette. På denne måten blir bloggen mer persolig og helhetlig. Jeg gleder meg til å dele alt med dere, og det skal bli mange kule byggeprosjekter fremover.

God natt alle samen :)

Del:

2 comments

  1. Så flott med framgangsbilder :) Gleder meg til å se resultatet :)

    1. Hei Elin :) Så hyggelig å høre at du gleder deg :) Hadde litt tekniske problemer med noen skeive planker som måtte byttes i går og beisen tørker litt seint. Men resultatet kommer så fort som mulig ;) Ha en fin uke :D

Legg igjen en kommentar