Prosjekt vitrineskap

Hei :)

Tusen takk for alle tips og tilbakemeldinger på ullkuleteppe prosjektet mitt. Jeg hadde kjøpt inn nylontråd og startet så vidt i går. Men oppdaget for at den tråden ikke er så deilig å stramme hardt med hendene. Men så var det ei på Facebook som tipset om denim-tråd, så da stakk jeg innom en sybutikk på vei hjem fra jobb. Håper den tråden er litt bedre å stramme med. Kappsaga mi har også fått seg stativ i dag, og er nå klare for nye oppdrag.

Endelig her kommer de første bildene fra prosessen, i morgen skal planker kjøpes inn. Wow dette blir så spennende prosjekt. Og det ene dra med deg det andre, for nå må jeg lage en kortere variant av konsollbordet også, haha. God jeg synes det er gøy og bygge, og at motivasjonen er på topp. Digger det :D

IMG_9279.JPG
IMG_9283.JPG
IMG_9287.JPG
Sjekk de lekre detaljene da <3 For noen fantastisk vinduer. Jeg bestemte meg for at det var enklest å starte med det minste vinduene på det første skapet, for ja planen er å lage mange fantastisk skap og selge de. Disse vinduene er fra et gammelt hus på Skåtøy i Kragerø. De skal skrapes og pusses ned for å få frem den vakre trestrukturen. Og jeg tror jeg skal beholde så mye som mulig av de vakre detaljene som har rustet, for det er jo bare så kult :)

IMG_9312.JPG
IMG_9311.JPG
Beklager jeg er ingen ekspert på å tegne, men håper dere forstår tegningen. Og dilemmaet jeg har er om jeg skal ha skuffer eller hyller under vinduene. Hva synes dere?? Jeg tror det kan bli dødsfint med skuffer, men skal jeg ha 3 eller 4? Setter stor pris på tips og innspill.
Tror dere skapet blir fint?

Ha en fortsatt nydelig kveld :D Jeg skal planlegge litt for morgendagen og sy litt på ullkuleteppet. Vi blogges <3

Del:

Legg igjen en kommentar