Rekkverk i hallen :D

Hei og god kveld :) Jeg lever i beste velgående, selv om jeg ikke har vært synlig her inne på utrolig lenge. Ny jobb og pendlevei pluss oppussing hjemme har stjålet all tid så da har det blitt sånn. Men nå er jeg ferdig med leiligheten nede og det flytter noen inn der allerede på fredag, så da føler jeg en enorm lettelse over å være ferdig med noe. Så nå har jeg fått litt ny energi til å fullføre resten av huset, selv om det vil ta tid da. Men bedre at jeg skaper et hus jeg føler jeg har gjennomført ennå å bare haste meg gjennom rom for rom. I dag har jeg hatt fri og brukt tiden på å få opp rekkverk i hallen. Det gamle ble revet i forbindelse med veggens som ble åpnet inn til kjøkkenet, så nå har jeg blitt ganske så vandt til at det ikke er noe der. Siden trappa ned bare går ned til kjelleren ønsker jeg ikke at dette skal være blikkfanget når man kommer inn døra, men det å sette opp en hel vegg der vil gjøre at rommet blir lite og vil se rart ut. Derfor snekra jeg sammen et spillrekkverk, mangler de siste seks plankene, men de kommer opp i løpet av denne uka. Jeg synes det ble så utrolig kult og det ble en helt ny gang. Gøy å se at noe blir ferdig her. Litt småpirk og listing igjen så er gangen ferdig.


Ikke verdens beste bilder, men jeg skal dele bedre bilder når det er ferdig :) Hva synes dere? Nå skal jeg hoppe i seng så jeg er klar for en ny dag i hovedstaden i morgen :) Vi blogges, forhåpentligvis snart <3

 

 

 

Del:

2 comments

  1. Dette ble jo kjempebra! Elsker at lyset slipper forbi, det gir en god effekt, og gjør at rommet ikke blir helt stengt av.

    1. Tusen takk Veronica :) Ja ikke sant, det var det jeg ønsket også :D Nå er det bare å få malt det så blir det fint :D

Legg igjen en kommentar