2. desember – Juletema i bordlampe

Hei :)

Luke 2 i kalenderen skal åpnes og i dag tenkte jeg å vise frem det siste temaet for norgesglass lampa mi. Tenk at det faktisk er hele 12 mnd siden jeg startet dette? For et spennende og kreativt prosjekt, og jeg har jobbet veldig for å få til nytt tema noen ganger. Siden dette er pynt som kan brukes som bordpynt eller annen pynt også så tenkte jeg å slå to fluer i en smekk å vise frem lampa. Temaet er jul og julestria. En bil, et juletre og sukker har blitt til en ganske så kreativ løsning må jeg si :D

IMG_2555-0.jpg

IMG_2577.JPG
Ble den ikke kul? Jeg synes det ble så koselig <3

Oppskrift og fremgangsmåte på bordlampa HER –>

Det du trenger er:
Sukker // lekebil  //mini juletre m/snø

Slik gjør du:
1. Fyll glasset med sukker opp til  underkanten av logoen på glasset.
2. Sett bilen oppi sukkeret
3. Legg juletreet bakpå bilen, om du ikke har lasteplan som jeg har så kan du lime det fast

IMG_2558.JPG
IMG_2561.JPG
IMG_2566.JPG
IMG_2573.JPG
IMG_2574.JPG
IMG_2579.JPG

IMG_2581.JPG
Stilig ikke sant? Gøy at man kan pynte så enkelt også skape en utrolig koselig stemning. Og dette gjenbruks prosjektet er genialt. Jeg elsker jo norgesglass og det flyter av de hele huset mitt, og det er jo fordi de kan fungere til absolutt alt. Så når jeg for 12 mnd siden så denne ideen så bestemte jeg meg raskt for å dele nytt tema hver mnd :D Håper dere har satt pris på det :)

Nå skal jeg ut på rulleski, og få unna litt prosjekter etterpå. Jeg er både gira på bygging, spraymaling og sying om dagen, så kan tenke meg at det blir litt kreativitet her inne fremover. Kommer et innlegg med en giveaway seinere i kveld om jeg rekker, så følg med :D Nyt resten av onsdagen <3

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Ble det ikke stilig? Norgesglasset er jo så vakre i seg selv, og det å fremheve de med nydelige høstfarger er helt perfekt :D Koselig pynt i gangen min :D

Nå skal jeg fikse litt mer i stua før det er natta. Har en deal med meg selv om at jeg skal prøve å bruke 30 minutter hver dag til å jobbe meg sakte men sikkert opp mot 100% ferdig. Dumt å være så perfeksjonist noen ganger :P Neida men alt må jo se ferdig ut når det er pusset opp :D Legger med et bilde av det ene speil prosjektet mitt.

 

Trykk gjerne liker på innlegget og følg meg på Instagram: Mittlilleprosjekt

Del:

Legg igjen en kommentar