Grønt er skjønt :D

Hei :) Nå begynner det å bli lenge siden jeg har vært her inne, mye pga en hjernerystelse som har preget store deler av 2019 for min del. Pluss jeg føler det er viktig å ha overskudd og motivasjon til å fortsette å dele. Blir på en måte litt lei av å dele oppussing når man bor oppi det 24/7. Men nå begynner huset å bli mer og mer klart for hver dag som går. Så kanskje jeg skal prøve å få blogget litt mer, vi får se :)

Men den store gangen som alle synes er helt fantastisk, og jeg synes er ganske ubrukelig utnyttet, er endelig ferdig. Eller siste strøk her og der, acryl og litt sparkel gjenstår. Dette rom har fått kjenne på malekosten opp til 4 ganger nå, men nå er jeg ferdig og det endelige valget ble på to nydelige grønnfarger. Nå har gangen endelig blitt lun og koselig. Fargene jeg har brukt er Northeren Mystic og Airy Green fra Jotun. Begge to helt fantastiske, men sammen skaper de magi :D

Hva synes dere? :) Ha en nydelig helg og goood jul <3

Del:

Legg igjen en kommentar