Blått er rått :D

Er det en farge jeg virkelig digger så er det blå, og det tror jeg alle som kjenner meg kan kan si seg enig i. Blå en en vakker farge som virkelig kan kombineres med de lekreste fargene og jeg føler den gir ny frisk pust til et rom. Husker dere at jeg fortalte om at taket er den femte veggen i et rom? Det er grunnen til at jeg alltid maler taket i samme farge som en av veggene. Eller som jeg har gjort på soverommet mitt, malt alle veggene i St. Pauls Blue. En nydelig mørk og lun farge. For hvorfor ha det lyst når man skal sove? Slå deg løs og ikke la mørke farger skremme deg. For er det noe jeg ikke angrer på så er det den lille grottefølelsen jeg får når jeg kommer inn på soverommet. Det er jo ikke noe nytt at jeg har pusset opp her, for her har det vært endel blåfarger og litt hvitt og litt kombinasjoner av blå. Men nå er alt i samme farger og jeg har fått bygget inn garderobeskapene. De var før åpne, veldig praktisk det også, men jeg ønsket et litt mer ryddig utrykk :D Så her er bilder av et «nytt» soverom, og jeg tror faktisk det kommer til å bli slik :D

Hva synes du?

Del:

Legg igjen en kommentar