Cotton balls – giveaway :)

Hei :)

Håper alle har fått en super start på helga og dette været er jo bare helt fantastisk. Formen min er dessverre ikke helt på topp, men jeg skal prøve å få unna noen prosjekter i dag  :) Men husker dere de fine cotton ballsene jeg laget for litt siden? Min mamma har jo være så snill å skaffe meg 3 pappesker med tråder i forskjellige farger. Disse trådene er egentlig tråder som brukes for å lage tepper, så de er slitesterke og kvaliteten er veldig bra.
Resultatet blir fantastisk bra, og man kan pynte opp hjemmet sitt med cotton balls i fine farger :)

IMG_7622.JPG
Her kan du se hvordan du kan lage de —>

Og siden jeg har så mange fantastiske lesere så tenkte jeg det var på tide å prøve på en giveaway her på bloggen. Det å få gitt noe tilbake til alle dere som er inne på bloggen og legger igjen en kommentar er bare helt fantastisk. Tusen takk for alle som tar seg tid til å se og ikke minst liker det jeg lager like god som meg. Det motiverer meg til å fortsett å lage ting og leve ut drømmen min :D Det er jo så gøy å kunne skape, designe og lage ting :D

mars
Jeg trekker ut en heldig vinner som får 2 lysegrønne, 2 mørkegrønne og 2 sandfargde cotton balls.

Det du må gjøre:
1. Legg igjen en kommentar hvor du forteller hva du liker med bloggen og hva du vil se mer av.
2. Lik dette innleget

Håper så mange som mulig blir med og lykke til til alle sammen :)
En heldig vinner som har lagt igjen en kommantar, blir trekt onsdag 25.03.15.

Ha en fortsatt nydelig dag, så titter jeg snart innom med det prosjekt igjen ;)
Vi blogges ;)

Del:

4 comments

  1. Jeg liker alt med bloggen din! Vi har akkurat kjøpt oss hus og skal i forbindelse med det bytte ut alt av interiør. Derfor er denne bloggen midt i blinken, jeg kan få nye interiør ting uten å måtte slanke lommeboka, og det er gøy å kunne ha noe som man har laget selv og som ikke ørten andre har :) Tusen takk for at du holder en kreativ sjel i aktivitet! :)

    1. Hei Elisabeth :) Så utrolig hyggelig tilbakemelding, og så gøy at du får mye inspirasjon til nytt interiør i nytt hus :D Tusen takk, gir masse inspirasjon til å fortsette å dele prosjekter :) Masse lykke til i konkurransen og ha en fortsatt nydelig søndag :D

  2. Kjempe flink

    1. Tusen takk Tove :D

Legg igjen en kommentar