Begge nattbordene er ferdig :D

Hei og  god kveld :D

Her går det unna om dagen og jeg har endelig flyttet opp de siste tingene på verkstedet i dag, så bilder av det kommer i løpet av uka :D Jeg har også startet med å rydde opp nede og skal starte på oppussingen av leiligheten :D Det er ikke så mye som skal fikses, men endel småting i hvert rom, så det vil nok ta litt tid. Men planen er å ha alt klart slik at jeg kan leie ut fra mars :)
Men dere husker jeg bygde et superkult nattbord for en stund siden? Jeg ønsket enkle og elegante nattbord som hang på veggen, så da bygde jeg et par kasser og malte dem i samme farge som veggen. Nattbordene gir en fantastisk kul effekt mot veggen, og skaper harmoni og et behagelig utrykk :) Nå har jeg endelig klart å bli ferdig med nattbordet på den andre siden av sengen også, så nå gjenstår siste strøk på lister og ny garderobe så er soverommet ferdig. Ja dere leste rett, ferdig, wow det skal bli digg :D


Ble det ikke kult mot den blå kalkveggen? Jeg skal male over festet på innsiden av nattbordene også, men så langt har jeg ikke kommet ennå :) Jeg skal prøve å gi dere ukentlig oppdatering av hvordan ting går her i huset, men jeg har følt at alt har vært så kaos at det ikke har vært noe å vise frem. Men sånn er det kanskje når man velger å flytte rundt på alle møbler og gjøre om på rommene :P Jaja nå begynner det å se ut som et hus som er under oppussing i det minste :D Så gled dere <3

Del:

Legg igjen en kommentar