DIY: Bordlampe – tema Juni

Hei :)

Weee endelig er juni  her som betyr sommer, sol, varme og ferie. Til torsdag har jeg nemlig den siste eksamenen min, og det skal feires med weekend tur til London. Jeg drar med en av mine beste barndomsvenninner, og det finnes vel ikke noe bedre måte å feire at jeg er ferdig med et års skolegang? :D Juni betyr også at den tøffeste måneden jeg noen gang har vært med på er ferdig, jippi. Med både full jobb, skole og blogg, så har programmet vært fullstappet. Men nå er det bare å se frem mot ferie :D. Og tusen takk til alle dere fantastisk følgere som har støttet meg og holdt ut med alt dette eksamens maset <3

Men som dere sikkert husker så laget jeg en bordlampe av Norgesglass for en stund siden.
Og da tipset jeg om at det enkelt kunne byttes ut tema nedi norgesglasset hver måned, så da tenkte jeg at jeg måtte dele noen nye pynte tips for juni også :) Temaet for juni er sommer og da synes jeg det passet perfekt å plante noen lilla blomster nedi glasset :)

IMG_9420.JPG
Oppskrift og fremgangsmåte på bordlampa HER –>

Det du trenger er:
1. En blomst og litt jord

Også er det bare å putte oppi ønsket mengde med jord og plante planta.
Husk å vanne litt :)

IMG_9417.JPG

IMG_9421.JPG
Ble det ikke fint? ÅÅÅ det er så gøy å pynte opp dette glasset med nye ting hver måned :) Digger norgesglass, de kan brukes til alt :D

Nå skal jeg sette igang med siste innspurt på notat skrivingen :D Og jeg har vært å fått krem til hånden av legen, så nå er den nesten ikke vond lenger. Lykke <3

Trykk gjerne liker på innlegget og følg meg på Instagram: Mittlilleprosjekt

Del:

Legg igjen en kommentar