Stua begynner å se litt ferdig ut

Hei :)

Denne uka har gått i et så jeg har ikke rukket å komme innom her ;) Jeg har startet i ny jobb i Tønsberg, skal fortelle mer om det om litt, det ble rett å slett for slitsomt for meg med såpass varierende arbeid. Eller mest tøft økonomisk, når man har et hus. Så da var det vel ikke meningen at jeg skulle jobbe som boligstylist mer, men det har vært et eventyr og jeg har lært så mye. Tusen takk til de flotte kollegaene mine <3 Men gulvet i stua er på plass, og jeg har fått opp verdens kuleste lampe i stua + spotter i taket på kjøkkenet. Det går sakte men sikkert fremover og jeg begynner å bli mer og mer fornøyd. Gipsing av de resterende veggene blir ikke før armen er bra så da kan jeg heller pusle med litt småarbeid :)
Blir det ikke fint? Mye pussing og finpuss igjen selvfølgelig. Men det å bare få på plass hele gulvet på kjøkken, stue og kontor har gjort mye. Jeg er så fornøyd med gulvet <3 Jeg har malt peisen grå også, så den skal gå i et med veggen og ikke virke så stor :D

Del:

2 comments

  1. Hei!

    Inspirerende blogg – det skal du ha :) Er også midt oppi et oppussingsprosjekt, hvor vi gjør det meste selv.

    Er det varmefolie på gulvet?

    1. Hei Charlotte :) Tusen takk, så hyggelig å høre :D Beste med å gjøre det meste selv er at gleden er større når man er ferdig :D Nei det er bare lyddempende matte. Gjør at gulvet virker varmere da :)

Legg igjen en kommentar