14. desember – Serviettholdere

Hei :)
I dag tenkte jeg å dele et smart tips til dere som har planer om å pynte til bordet på julaften ;) Gjenbruk er super poppis om dagen og nesten alt kan brukes og gjøres om til noe utrolig kult. Dette er et prosjekt man må spare opp litt til, så derfor er det kjekt å planlegge litt. For å pynte opp bordet kan man enkelt lange noen supersøte serviettholdere med pappen på tørkerull, litt hampetau og en limpistol. Rett å slett en genial idé og resultatet blir helt nydelig <3

IMG_4717.JPG

Det du trenger er:
Pappen til en tørkerull // hampetau // Lim og limpistol // Blondebånd eller annet pynt // Blyant // Linjal // saks

Jeg laget 6 stykker, som er 2,5 cm høye

Slik gjør du:
1. Bruk en linjal og merk opp 2,5 cm på pappen x 6

IMG_4686.JPG

IMG_4685.JPG

IMG_4688.JPG

2. Trykk pappen litt ned (flat) og klipp opp 6 ringer.

IMG_4691.JPG

3. Klipp til en ganske lang bit av hampetauet, og lim den ene enden på innsiden av papprundingen.

IMG_4694.JPG

4. Også tvinner du tråden rundt pappen hele veien rundt. Legg den stramt og pass på å legge tett. Når du er ferdig limer du enden på baksiden.

IMG_4697.JPG

IMG_4698.JPG

IMG_4700.JPG

IMG_4705.JPG

IMG_4707.JPG

5. Også er det bare å lime på den pynten du ønsker, og ta de i bruk.

IMG_4716.JPG

IMG_4717.JPG

Hva synes du? Noen som skal prøve seg og vil samle på pappruller? Jeg elsker ette prosjektet og synes det er så gøy at en papprull kan bli så lekker, og husk man kan selv velge hvor brede man ønsker serviettholderene og hvilken tråd man vil bruke :D Slipp kreativiteten løs og kose dere med litt arbeid nå før jul :)

Nå skal jeg opp på loftet og få unna litt smått her nede, og husk å følge med i nettbutikken, det er snart noen nyheter der :D
Blogges <3

Del:

2 comments

  1. Utrolig fine og rustikke serviettringer! ? Er veldig for gjenbruk selv, og at man ikke bestandig trenger å kjøpe nytt. Nyttig tips som jeg skal ta med meg! ?
    Jeg er sååå fornøyd og glad for adventskalenderen din og bloggen din! Følger spent med på neste luke! ?
    Ha en flott kveld! ?

    1. ÅÅÅ tusen takk Anita <3 Så utrolig hyggelig å høre og tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar <3 Gjenbruk er genialt og kan kan lage så mye fint av ting :D Wow så koselig og hyggelig sagt, det er utrolig gøy at du setter pris på den <3 Jeg lover masse spennende og kule prosjekter fremover :D Håper kvelden du har vært fin <3 Ha en strålende tirsdag :)

Legg igjen en kommentar