De fleste ulykker skjer i hjemmet

I mitt tilfelle er det faktisk helt sant. Så jeg har nå lært at det er smart med arbeidshansker og sko selv om man jobber inne. Hvem hadde trodd at en spiker kunne gjøre så mye skade? Ikke jeg. Jeg tenkte iallfall ikke at det ville bli så stor skade akkurat i det det skjedde. I dag er jeg inne i uke 4 av sykemeldinga, selv om jeg var bombesikker på at jeg skulle tilbake i jobb uka etter jeg kom ut fra sykehuset. Går ting ofte som man planlegger? Jeg innså raskt at de tre ukene legen mente jeg trengte ikke var tull. For dette vil ta tid, det sier de alle. Topp tilbakemelding for en som er konstant utålmodig. Men kanskje jeg trengte en pust i bakken? Jeg tror jo alltid at ting skjer for en grunn. Og armen vil bli helt bra igjen, noe som i bunn og grunn er det viktigste.
Så her er noen bilder av hvordan den har utviklet seg :)

Liker dere foresten forandringene jeg har gjort på bloggen? Logoen har fått seg en liten makeover :D Skal fikse mobil versjonen også, litt buggs der med det hører med. Ha en fortsatt fin kveld!

Del:

Legg igjen en kommentar