Ryddesalg i nettbutikken

Hei :)

Håper alle har hatt en strålende helg og at dere er klar for en ny uke :D Jeg har brukt helga til å få unna masse, men har ennå en del igjen før fotograf kan komme hit ;) Siden jeg nå om kanskje ikke så lenge skal flytte så tenkte jeg å ha et lite ryddesalg med litt reduserte priser på noen varer i nettbutikken :D Dette betyr så absolutt ikke at nettbutikken skal legges ned, det er bare jeg som vil rydde litt opp her hjemme ;) Nye ting vil bli laget og lagt ut, så fort jeg har tid til det. Men det vil bli litt forandringer på møblene jeg selger, jeg vil nå legge ut noen møbler med en fra pris også kan dere bestille. Så slipper jeg å sitte med mange møbler til overs og kan lage møbler som dere selv ønsker :) Jeg skal sette meg ned å endre på dette rett etter at hus kjøp og slag er i orden :) Hodet er litt sprengt nå, men det er vel ikke så rart ;) Er det flere enn meg som utsetter ting til siste sekund?

//link til egen nettbutikk

thumb_DSC_2376_1024
IMG_6315
IMG_1843-e1446411602729
thumb_DSC_2321_1024
Ta en titt innom salget –HER–> og se om du finner noen favoritter ;) Jeg lover spennende innlegg fremover, jeg har så mye inspirasjon jeg vil dele med dere :D Nyt resten av kvelden, jeg må få unna resten på to do lista før det er natta <3

Del:

Legg igjen en kommentar