Den store maledagen

Hei og god søndag :)

Håper alle har hatt en fin søndag og at dere snart er klare for en ny uke. Her i huset jobber jeg for fult med å pusse opp og må si at det er endel igjen ennå. Eller rettere sagt, masse. Men det kommer til å bli så utrolig bra når jeg blir ferdig og huset vil ikke bli til å kjenne igjen. Jeg gleder meg så til å få kommet igang med de store prosjektene, men må spare opp litt penger før jeg er igang. Men det er fortsatt masse jeg kan gjøre enn så lenge :D I dag har jeg fått malt ferdig veggen på det nye kontoret. Her ønsket jeg en sort matt vegg, så etter 4 strøk har det endelig blitt bra. Nye smale lister rundt vinduet har kommet opp og jeg har valgt å male vinduet også sort. Kult eller hva? Kanskje ikke noe alle ville ha gjort, men nå blir vinduet mer naturlig på veggen :D
De andre veggene skal bli hvite, nye lister skal opp og det skal selvfølgelig nytt kult på plass. Skal prøve å være flink til å oppdatere dere fremover :)Ble det ikke bra? Jeg digger det og gleder meg så til å få på plass resten. Karmene til de franske dørene er fjernet og nå ser rommet mye mer åpent ut. Blir bra med likt gulv på kjøkken, stue og kontor. Gleder meg så til å vise dere mer :D Nå skal jeg nede på soverommet for å male siste strøk på alle lister der, viktig å fullføre ting også ellers blir man aldri ferdig :)

Del:

Legg igjen en kommentar