DIY: Øreplugg holder

Hei alle sammen :)

Håper alle har hatt en fin helg og fått anledning til å nyte snøen som endelig har kommet. Formen min har ikke vært helt på topp i dag, så alle de tusen tingene jeg hadde planer om gjøre har ikke blitt gjort. Men fredagen i Fredrikstad var fantastisk fin og hyggelig. Nettannonsen jeg hadde laget for Boomerang stakk av med seieren, og det var utrolig gøy. Lørdagen startet med shopping i gågata i  Fredikstad hvor jeg fikk tatt turen innom Villa Paprika. Veldig gøy å se den fantastiske fine butikken.

Men et lite kreativt og genialt prosjekt har jeg fått laget i dag. Du har sikkert tusen ganger irritert deg over at ørepluggene krøller seg inni hverandre av seg selv? Jeg synes det kan virke som om lednigene lever sitt eget liv og bare krøller seg.
Utrolig irriterende og frustrerende når du virkelig trenger dem. I går kom jeg over et bilde på Instagram av denne utrolig kule ideen. Og siden jeg er en stor faan av gjenbruk, så falt jeg for denne ideen. Alt du trenger er en brukt vinkork.

Enkelt, genialt og kreativtHelt genialt, også tar den liten plass oppi f. eks. veska.

Det du trenger er:
1. En vinkork, øreplugger
2. En skrue, skrutrekker, syl, tapetkniv, tommestokk


Slik gjør du:
1. Finn midten på den ene siden av korken, og lag et hull med syla. Skru skruen ca 1,5 cm inn i korken før du skrur den ut igjen.2. Snu korken rund, og bruk tapetkniven til å skjære et hakk til ledningene (ørepluggene). Hakket skal være 0,4 cm bredt og 0,6 cm bredt. (se bildet under)


3. Putt enden av ørepluggene inni det hullet du laget. Surr ledningen rundt korken, avslutt med å lage en løkke som du trer ørepluggee inni slik at de «låses» fast. Også putter du de inni det sporet du laget. Voila, og du har en genial måte å oppbevare øreplugger :)


IMG_6772.JPG
Genialt ikke sant? Også ser det jo ganske kult ut også. Denne skal rett ned i treningsbagen min slik at jeg slipper irritasjon neste gang jeg skal bruke de. Jeg digger virkelig gjenbruk, spesielt når det kan bidra til mindre frustrerende situasjoner i livet.

Nå skal jeg komme meg i seng, ny uke nye prosjekter i morgen. Jeg har et fantastisk kult prosjekt jeg skal dele med dere i morgen. Så følg med, vi bogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar