Trenger du hjelp med interiør i hjemmet ditt?

Trenger du hjelp med å bygge et møbel eller bare tips til hva du kan gjøre i hjemme ditt? Jeg hjelper deg gjerne, og bidrar både i Østfold og Vestfold med interiørhjelp. Er vel ingen hemmelighet at jeg elsker å jobbe med interiør og møbler. Og for meg er det en drøm å kunne bidra til at nettopp du får det hjemmet du ønsker deg. Ofte så er det vanskelig å se for seg løsninger og muligheter i egen bolig, nettopp fordi man låser seg til ideer og blir blind på å se nye ting. Derfor er det enklere for meg å komme inn å gi deg tips og guide deg til ditt drømmehjem. Ofte er det ikke så mye som skal til, bare litt maling kan hjelpe. Et hjem er en plass man skal kunne slappe av og føle ro. Send meg en mail på post@mittlilleprosjekt.no om du trenger hjelp. Du kan selvfølgelig spørre meg om tips via mail også.

Foto: Bildene er fra oppdrag jeg har gjort for Main Boligstyling i Oslo

Jeg er også utdannet grafisk designer, så kan bidra der også. For meg er det en ære å kunne hjelpe folk med å skape sitt drømmehjem, og at jeg kan kalle det min jobb er rett å slett rått. Håper dere vil komme med noen spennende utfordringer til meg <3

Del:

5 comments

 1. Hei! Hva heter fargene på veggene? :) lurer spespielt på grønnfargen.
  -Lisa-

  1. Hei Lisa :) Den grønne heter balanse og den røde heter dusty red. Helt nydelige begge to :)

 2. Hei hva heter fargene på veggene?:D nydelige rom!

 3. Hei,
  Jeg trenger hjelp med att få opp maleri i trappen min. Kan man be noen om hjelp til å komme og gjøre det åt en?

  1. Hei Mia :) Jeg sender deg en mail jeg :)

Legg igjen en kommentar