Ferdig med å gipse :D

Endelig i går kom de siste platene på plass og jeg er ferdig med å gipse..for denne gangen ;) Har noen flere plasser jeg ønsker gips men det blir ikke med det første :D Nå skal stue og spisestue sparkles. Om alt går etter planen så tenkte jeg å pusse stua til helga. Da må alt ut og jeg må fjerne sofa og tv… ikke det at det gjør noe. Men uka etter det starter OL og da vil jeg gjerne ha tv på plass, så da får jeg legge litt press på meg selv. Beklager igjen for mitt fravær her inne men jeg jobber med lekser i ukene og litt oppussing i helgene. Kroppen er fortsatt sliten etter det som skjedde med hånda, så da får jeg bare ta tiden til hjelp. Ingen grunn til å stresse, ingen som tar fra meg huset og jeg synes det er viktig å kose seg med oppussingen. En del av det å pusse opp er jo at det skal være gøy, da føles det bedre når resultatet er ferdig :D Skolen jeg går på er nettstudie på nki, interiørkonsulent, jeg må fullføre før sommeren så nå må jeg virkelig brette opp armene. Sakte men sikkert går det fremover med både skole, hjem og formen <3


Skal selvfølgelig fortsette å inspirere og motivere dere til å gjøre ting selv, fordi det er det som var planen med denne bloggen. Ønsker dere en fortsatt fin helg, her er det lekser og sparkling som skal gjøres :D Og en stor takk til min snille mamma som hjalp meg med å stable en favn ved og gipsingen i går <3

Del:

Legg igjen en kommentar