En gammel stol har fått nytt liv :D

Hei og god kveld :D

Husker dere den gamle stolen jeg var så heldig å få tak i på finn.no her om dagen? Alt som skulle til for å få denne i stand var et nytt sete, så da var det bare å komme seg opp på loftet for å kappe til en ;) Kjekt at jeg hadde noen rester av gulvspon, stoff og skumgummimadrass liggende. Jeg er ganske ofte innom Stoff og Stil i Drammen, så da hender det jeg finner noen fine stoffer jeg faller for. Det er ikke alltid jeg har en konkret plan på hva de kan brukes til, men som oftest så kommer de til nytte. Som i dette tilfellet, dette beige stoffet med blader passer perfekt til den gamle stolen. Se så lekker den ble da :D <3 Gleder meg til å ta den med til huset :D

img_4229.jpg
img_4229.jpg
img_4223.jpg
img_4232.jpg
img_4227.jpg
img_4225.jpg
img_4224.jpg
img_4226.jpg
Wow det er så gøy å gi gamle skatter et nytt liv <3 Etter en times tid var setet ferdig og jeg kan nå style stolen med en pute eller et pledd ;) Så mitt tips til dere som ønsker å få tak i gamle skatter, følg med på finn.no.

I helga skal jeg gjøre ferdig mini kommoden og pakke litt, og kanskje jeg får tid til en drivvedtur :D. Har så utrolig mange kule ting jeg har lyst til å lage med drivved, så det er bare å ut å sanke litt<3

Del:

Legg igjen en kommentar