Sengegavl av gamle dører

For lenge siden, nærmere bestemt i januar var jeg i Kragerø og fikk samlet inn noen gamle dører og litt annet fra et hus som skulle rives. Det var på denne tiden flere kuldegrader og endel snø, ikke akkurat været som frister, men jeg og familien dro likevel en tur ut. Etter et par timers arbeid hadde vi fått samlet inn en god del blant annet tre gamle dører. Jeg  bestemte meg raskt for hva jeg skulle bruke de til og etter noen mnd. ned i kjelleren fikk jeg endelig bært de opp. En smule tungt kan dere tro, men jeg var så bestemt på å få det til :) Så etter et par timer med knoting, jeg måtte bygge opp den ene døra så de var like høye og fjerne håndtak, så fikk jeg endelig skrudd de opp på veggen. Og jeg synes det ble så kult og røft mot den blå veggen :) Jeg skal selvfølgelig male dørene hvite, men jeg måtte bare vise frem bilde av hvordan det ser ut nå :) Gøy å kunne lage ting så enkelt også blir det så kult. Dørene er skrudd godt fast i veggen, så de detter ikke ned med det første ;)

img_5219-1.jpg
img_5226-1.jpg
img_5251.jpg
img_5252.jpg
img_5254.jpg
img_5253.jpg
Kult ikke sant? Planen var jo å male dette ferdig samme kveld som dørene kom opp, men så startet jeg på litt annet også havnet det litt bak på to do lista. Men det skal bli gjort nå i løpet av de nærmeste dagene så da skal få nye bilder :D Håper alle har hatt en fin dag <3

Del:

Legg igjen en kommentar