For et år siden

Nå som sommerferien nærmer seg med stormskritt, så får det meg til å tenke på hva jeg gjorde i fjor på denne tiden. Noen som husker? Jeg jobbet med tidenes største oppussingsprosjekt, i mine øyne da. Jeg husker hvor mye stress og styr det var. For dette var et prosjekt jeg ble med på, og jeg hadde et filmteam hjemme hos meg. Nå er resultatet av det nærmere enn noen gang, så da tenke jeg å vise frem hva jeg jobbet og sleit med på den tiden ;) Jeg merker jeg både gleder og gruer meg til resultatet kommer, og jeg kan fortsatt ikke si så mye, men jeg regner med endel vil få det med seg. For en dag det var, rett og slett et eventyr av en dag å få være med på, en opplevelse for livet. Dagen etter føltes det bare som en drøm, men godt jeg har endel bilder fra dagen ellers hadde jeg nok ikke trodd noe på at det hadde skjedd :) Men til dere som husker da, så pusset jeg opp stue og entre i leiligheten, og resultatet ble helt fantastisk. Utroooolig mye jobb, og jeg merker jeg ikke går løs på et lignende prosjekt under press på en stund ;) Det beste med denne bloggen, er jo at jeg kan se tilbake og minne meg selv på hvor fint det ble :D

IMG_0295.JPG
IMG_0164.JPG
IMG_0100.JPG
IMG_0071.JPG
IMG_0021.JPG
IMG_0022.JPG
IMG_0016.JPG
IMG_9995.JPG
IMG_9993.JPG
IMG_9939.JPG
Noen som gleder seg? Gøy å se tilbake på hva jeg pusset opp og hvor fint det ble :D Ha en strålende kveld og nyt det fantastiske været <3

Del:

Legg igjen en kommentar