Gjenbruk – Mini vase

Hei og god kveld :)

Her har feberen funnet sin vei inn i huset og jeg håper den setter kursen ut allerede i morgen. Jeg hadde egentlig ganske mange planer i dag, som alltid, men tror at jeg bare skal kose meg med litt sying. Også legge meg tidlig :D Sykdom har vi ikke tid til så det er bare å krysse fingrene for at det går over fort. Helg allerede i morgen og jeg gleder meg til en helg her hjemme med litt pakking, bygging og loppis. Gjenbruk er jo som alle vet noe av det kuleste jeg vet, for vi kaster så alt for mye og nesten alt kan brukes til noe annet. Så i går fant jeg frem litt spraylakk og lakket noen lokk på et tacoglass. En hammer og spiker, eller et metallbor til å lage hull, og på 1-2-3 har du supersøte mini vaser. Perfekt å pynte med på et bord og gjør at hver enkel blomst får skinne litt.

thumb_DSC_2994_1024

thumb_DSC_2999_1024

Ble den ikke stilig?

Det du trenger er:
Tacosaus glass // spraylakk // metallbor // hammer // spiker

Slik gjør du:
1. Vask lokkene og spray dem i den farge du ønsker
2. Bruk enten en spiker og hammer til å lage et hull midt på lokket, eller bruk et metallbor
3. Fyll glasset med vann og skru på lokket. Perfekt vase for en blomst

img_4130.jpg
img_4132.jpg
img_4138.jpg
img_4137.jpg
thumb_DSC_2989_1024
thumb_DSC_2990_1024
thumb_DSC_2991_1024
thumb_DSC_2992_1024
thumb_DSC_2986_1024
thumb_DSC_2985_1024

Så enkelt og genialt ikke sant? Dette er jo en perfekt liten detalj som man kan ha på bordet når man har besøk eller bare for å pynte. Roser i seg selv er veldig vakre i en vase, men jeg synes det ble et mer levende og elegant utrykk når man har 2 små roser i tillegg. Så husk å ta vare på tacoglassa neste gang da ;)

Nyt kvelden og ønsk meg god bedring :D

Del:

Legg igjen en kommentar