Tomater fra egen hage

Hei og god søndag :D Håper alle har hatt en fin helg så langt :)
Deilig å våkne opp til blå himmel og sol i dag :D Det gir litt ekstra energi på en søndag, så jeg får vel ut å fikse litt hagearbeid.
Men dere husker sikker at jeg plantet en kjøkkenhage i hagen i våres? Tomatplanter tar ganske lang tid å få til å gro, så det var ikke før å i høst at jeg kunne ta de inn. Derfor ble det endelig litt matlaging med tomater fra egen hage i går og jeg må virkelig si at man smaker stor forskjell på de man kjøper på butikken :) Det måtte selvfølgelig feires, neida men litt bobler i de lekre glassene fra Kitchentime ble det. De er så utrolig fine og lekre og fungerer like fint til fest som til hverdags :)

#sponset
thumb_dsc_4049_1024
thumb_dsc_4041_1024
thumb_dsc_4040_1024
thumb_dsc_4045_1024
thumb_dsc_4039_1024
Fint glass ikke sant? Det fås kjøpt i 2 pk. HER og er utrolig fine å ta frem om du bare vil pynte litt ekstra til middag :D
Nå får jeg komme igang med dagens gjøremål her også skal jeg snart dele litt mer om mine planer :)
Ha en strålende søndag i det nydelige høstværet <3

Del:

Legg igjen en kommentar