Klart til montering

Hei  og god morgen ;)

Endelig nå er den nye metallplata på plass i stua og jeg er klar for at ovnen skal monteres. Nå gleder jeg meg til å få ferdig alt her, og til at det skapes en helhet med ovnen :) Men det har jo skapt endel problemer og ekstra jobb siden jeg måtte fjerne skiferplata og få laget en ny plate. Men med en snill familie så har det også gått seg til, lillebror kom med plata i går ettermiddag og jeg fikk festet den fast. Etter at den gamle peisen ble fjernet har det vært et hull eller en høydeforskjell på gulvet, så dette måtte jeg jevne ut med å legge plankebiter under. Det ble endel pussing for å få det så rett som mulig, men etter et par timers arbeid var det klart for å lime fast plata :)

img_3619.jpeg
img_3615.jpeg
img_3621.jpeg
img_3620.jpeg
Ikke sant det ser bra ut? Ble en ganske så stor og voldsom plate, men jeg synes den passer ganske så fint inntil veggen og jeg tror det vil bli veldig bra sammen med ovnen :D Hørte det var meldt kaldere neste uke, så da skal jeg virkelig teste ut hvor mange kubber man trenger for å fyre opp her. Og det er ikke så mye som slår peiskos er det vel? Gleder meg litt :D
Jeg har faktisk tatt meg fri i dag for å få ferdig litt mer her og skal kose meg med en rolig dag :) Ha en fin dag alle sammen <3

Del:

Legg igjen en kommentar