Ny ovn i stua

Hei og god fredagskveld :)

Her går det virkelig unna om dagen og jeg trodde aldri at dette skulle bli så utrolig stressende. Jeg har bestemt meg for å gjøre leiligheten klar for salg. Den skal jo selges så fort jeg får hus, og da er det greit å ha alt ferdig. Men, ting går jo aldri knirkefritt, det kjenner vel alle til? Jeg reiv jo peisen i stua i sommer fordi jeg ønsket meg en liten og søt ovn og var derfor ute og hugget til en skiferplate som skulle dekke området til en ny ovn. Men, siden oppussingen kostet mye og jeg nå i seinere tid har funnet ut at jeg skal selge drømmeleiligheten, så ønsket jeg ikke å bruke så mye penger på ny ovn. Det viktigste her var å få på plass en ovn som varmer og som gir et helhets inntrykk.
Så min mor ordner og fikser, som hun alltid gjør, så vi fikk kjøpt en ovn brukt ganske så billig. I går kom den inn i hus og jeg tenkte da at den søte oven skulle settes pent på plass på skiferplata og at det ville være lett å få tak i en murer som kunne fikse dette asap. Slik gikk det altså ikke. Tre menn måtte nesten slite seg i hjel for å få den svæære doningen inn og jeg fikk nesten sjokk over størrelsen på den. Ikke søren om jeg tar den ut igjen nå :P hahah så nå får de som kjøper leiligheten en ovn som varmer godt. Skiferplata lider dessverre en verre skjebne og må byttes ut med en plate. Denne plata er bestilt og den får jeg på mandag. Han som skal montere ovnen kommer på tirsdag og onsdag kommer det en takstmann. For å liksom toppe hele kaka så skal jeg på to visninger i morgen :D Hahah jeg hadde aldri i livet trodd at dette skulle være en så stressende periode med mange ting som skulle fikses. Gleden blir desto større når jeg kan nyte nytt hus og en leilighet som selges i perfekt stand <3 Dette kommer til å bli så bra :D Alt ordner seg til slutt og helga skal brukes til å få alt i stand her :D Jeg har skrevet liste, for å kunne krysse ut alt som er ferdig. Legger med et bilde av peisen, så kan dere selv se. Jeg lover bilde av den når den er på plass på tirsdag selvfølgelig :D

img_3556.jpeg
img_3557.jpeg
Vi får vel ha trua på at dette blir bra :D Hva tenker dere? Trenger vel 2 kubber for å fyre for hele blokka kan jeg tenke :P
Jeg kommer til å dele litt smarte tips denne helga og jeg skal ha et lite salg i nettbutikken :D
Så følg med, nyt kvelden og ha en fantastisk fin helg <3

Del:

Legg igjen en kommentar