Lerke krus – Halvor bakke

Hei og god lørdags morgen :D
Jeg var med i julekalenderen til Magnor glassverk på Instagram og var så heldig å vinne verden fineste krus fra favoritt designeren Halvor Bakke :D Jeg ble så glad, for det er jo ikke så lenge siden jeg møtte han og kjøpe den lekre boka. Denne uka fikk jeg hentet de fire kursene hjem og de er allerede i bruk. Må si de er mine nye favoritter og banker mummikoppene ned i støvlene..hahah. Men den kaffe elskeren som jeg er, så er det koselig med fine kopper :D Se, er de ikke fine?

IMG_2805.JPG
IMG_2807.JPG
12338516_1668085023479097_357365368_n
Bilde lånt fra Magnor glassverk sin Instagram profil

Så nå er det bare å ønske seg resten av settet til jul? Kanskje jeg inspirerte noen til å kjøpe en julegave? Det hadde vært hyggelig :) Ha en fin lørdag, her i huset er det masse som skal gjøres, for jeg elsker produktive lørdager. I morgen går turen til Ikea, genialt med søndagsåpent :D

Del:

Legg igjen en kommentar