Det var jeg som vant :D

Hei :)

Jeg hadde flyttedag på mandag og var ganske så opptatt av å få denne to-do listen til å bli litt mindre og få unna ting. Dagen ble brukt veldig godt og når jeg svingte inn på parkeringsplassen i 3 tiden tikket det opp et varsel fra Facebook. Jeg var blitt tagget i et bilde av Nordpeis. Nyskjerrig som jeg er så måtte jeg jo undersøke hva dette var for jeg kunne liksom ikke helt forstå eller tenke meg til hva det var. Jeg ble nemlig kåret til vinner av deres giveaway og har vunnet en splitter ny peis. Seriøst? Så utrolig kult og jeg gleder meg til å få den hit hjem <3 Jeg trodde dette året var mitt år og at jeg kanskje hadde brukt opp min «flaks», men det viste seg å være ganske så feil :D For jeg vant en splitter ny Lisboa peis :D Ren lykke og jeg er så utrolig glad. Tuuusen takk Nordpeis :D

Lisboa_responsive1100
Se så fint :D Tror dere den vil bli fin i stua mi? En moderne og lekker peis altså, og jeg elsker at den er hvit og sort. Da blir den ikke så kraftig og hard, men mer myk og soft. Så konklusjonen er at det lønner seg å bli med i konkurranser på Facebook ;) Jeg hadde ingen tro på at jeg skulle bli den som vant, men det ble jeg :) Wow for en gave å få når man har flyttet i nytt hus <3

Nå skal jeg avgårde til leiligheten og støvsuge loft og alle rommene. Nyt kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar