Lister er en forlengelse av veggen

Hei :)
Er det et rom i huset, kanskje det eneste som nesten er ferdig, jeg er stolt over så er det kjøkkenet. Det har blitt så fint <3 . Det beste er at jeg faktisk har fått til alt selv, og det var ikke vanskelig bare krevde mye arbeid og en dose tålmodighet. Siden jeg ikke synes taklister og gulvlister er så pene når de popper frem, så velger jeg alltid å male de i samme farge som veggen. Det gjør at veggen virker høyere, og er det noe som gir god følelse i rommet. Det finnes selvfølgelig ingen fasit på hvordan du skal ha det hjemme hos deg, gjør det du vil og skap ditt hjem. Det er faktisk det som er det viktigste ;)Men jeg er veldig fornøyd med å ha gjort mine til en del av veggen. Ble det ikke kult? Kalkveggen er en lekker i seg selv, og gjør at de grå veggene ikke virker så kjedelige :D Nå er det snart kvelden her, i morgen er det tilbake på jobb for å se hvordan hånda takler det. Jeg tror det vil bli endel smerter men håper på det beste selvfølgelig :)

Del:

Legg igjen en kommentar