MDF panel i stua

Hei alle sammen :)

Her jobber jeg på spreng med å få opp MDF plater i stua og gangen, og jeg har vært så heldig å fått hjelp av en venninne de siste ettermiddagene og det har vært gull verdt. Wow for en jobb dette er, og som med alle andre oppussings prosjekter så tar ting lengre tid enn man tenker. Men jeg storkoser meg og har fått mange nye ideer til nye byggeprosjekter .

Jeg startet min tre uker lange sommerferie litt tidligere og har tatt meg fri i morgen også. Eller fri blir det ikke, for her skal de siste listene ned, tur på søpla, handle flere plater og flere vegger skal dekkes med lekre plater.

Så her er bilder av 1 og en halv vegg som er ferdig. Den store veggen er over 5 meter og på den lille er de siste platene kappet til, men pga bråkete arbeid så får jeg ikke de på plass før i morgen tidlig :)

IMG_9928.JPG

IMG_9930.JPG
IMG_9937.JPG
IMG_9938.JPG
IMG_9939.JPG
IMG_9948.JPG

IMG_9944.JPG
IMG_9943.JPG
IMG_9953.JPG
IMG_9954.JPG
IMG_9966.JPG
IMG_9974.JPG

Hva synes du? Jeg digger det og gleder meg så til å male veggen bak muren sort, og selvfølgelig male muren sort. Tror det kan bli en fantastisk fin kontrast mot hvite vegger. Jeg tenkte jeg skulle sette meg ned i løpet av helga og skrive et innlegg med tips, triks og forklare litt hvor lett det er å legge nye mdf plater og fornye et rom. Noen som kan tenke seg det?

Nå skal jeg skrive liste til i morgen og sy litt på teppet mitt. Trenger en liten avkobling før jeg skal legge meg. Og følg meg på Instagram: mittlilleprosjek, her deles mye fra prosessen. Sov godt, vi blogges <3

Del:

Legg igjen en kommentar