Nattbordet har fått nytt hjem

Hei og god kveld :)

Dere husker sikkert at jeg startet på et byggeprosjekt før jul? Jeg skulle bygge et nattbord på bestilling for en kunde :) Siden det var mye å gjøre før jul så rakk jeg ikke helt å få det ferdig, men i romjula ble det ferdig og hentet. Så nå har det flyttet inn i sitt nye hjem. Dette nattbordet fikk et skrått hjørne fordi det skal være enklere å gå inn på rommet siden det skal plasseres rett ved en dør. Artig oppdrag siden jeg virkelig måtte tenke og kappe til mange forskjellige vinkler for å få det pent. Kunden ble superfornøyd og det er det viktigste :DHva synes dere? Gøy å bygge møbler, spesielt når jeg kan bygge nye ting jeg ikke har bygd før :) Jeg er forresten i full gang med å flytte snekkerverkstedet opp, så det skal dere få se bilder av i helga :) Skjer mye her nå, så jeg skal prøve å titte innom å gi dere en oppdatering så ofte jeg har mulighet :) Ha en fortsatt nydelig kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar