Ny gang og trapp

Hei :)

I noen uker nå har jeg pusset, skrapet og pusset ennå mer på den gamle murtrappen ned til kjelleren. Her lå det et grønt og stygt teppe som selvfølgelig var limt fast. Og det resulterte i mange timer med arbeid for å fjerne lim og restene som satt fast til muren. Etter utallige timer i trappa har den endelig fått ny farge og ser nå mye mer elegant og røff ut. Jeg liker jo kontraster og tipper ikke det er noen overraskelse at fargen ble grå :P For å skape en helhet valgte jeg også å male det gamle gulvet nede i gange grått. Veggene skal bli hvite og det skaper en utrolig kult utrykk, og gav den ellers litt kjedelige gangen et stort løft.En liten forandring? Nå gleder jeg meg til å ta siste strøket med hvitmaling på veggene og legge gips i hallen oppe. Jeg har også noen planer for rekkverket som er rundt denne trappen. Så det er bare å glede seg :D Nyt resten av kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar