Nye gamle skatter og prosjekter

Hei, håper alle har hatt en fin start på uka :)

Jeg tenkte bare jeg skulle titte innom å vise frem noen av mine siste gamle skatter jeg har fått i hus. Jeg har en super flink mamma som skaffer meg masse og en pappa som kjøpe ting til meg på bruktmarked. Og man kan kanskje tenke at jeg har hele huset  fult av gamle ting, men det har jeg ikke. Jeg er flink til å rullere og bytte på ting, slik at det hele tiden er forandringer og da er det smart å ha et loft hvor man kan ha ting som ikke brukes.

IMG_9118.JPG
Denne krukka har en utrolig fin sølv brun metall farge. Og den passet perfekt på hylla på kjøkkenet.

IMG_9119.JPG
Denne supersøte krukka har fått kjøkkenredskap oppi seg, og wow så utrolig hjemmekoselig det ble med en slik en på benken :) Jeg har i lang tid vært slik at alt av slike ting skal ned i skuffer for det blir bare rot. Og det hadde det nok blitt også, men ikke når jeg fikk denne. Superfornøyd :D

IMG_8996.JPG
IMG_9006.JPGDe to nyeste loppis kuppene :)

IMG_9204.JPG Også har vi denne superkule vintønna, som pappa kjøpte til meg på bruktmarked i helga.
Lykkelig eier av denne, super søt :D

IMG_8848.JPG
Nye stoler på kjøkkenet skal det bli. Jeg fikk kjøpt 4 stoler for 200 på loppis. Skal males og trekkes om. Jeg er så lei av de stolene jeg har, og de har ikke noen pute som henger fast. Noe jeg synes er veldig upraktisk.

Hva synes dere? Utrolig gøy å få litt «nytt» inn i huset og jeg digger å blande det gamle med det nye. Da blir det liksom en sjel, ro og en hjemme koslig steming. Tror stolene skal males hvite med lysegrå trekk, hva tror du?

Og jeg kan glede alle som har ventet på dette vitrineskapet mitt, til uka starter jeg for fullt opp :D

Del:

Legg igjen en kommentar