Nytt «gulv» på vaskerommet

Hei :)

Husker dere jeg pusset opp vaskerommet for litt siden? Etter at jeg fikk malt veggene der nede ble det et helt nytt rom. Men gulvbelegget er ikke av det nyeste og jeg så for meg at det ville bli masse jobb å bytte det. Så da tipset ei venninne meg om at jeg kunne legge gulvfliser der, så da ble det en tur på Maxbo :) I kveld fikk jeg endelig lagt endel av platene og nå gjenstår alle de vanskelige vinklene og alle som må kappes til. God jeg har noe å kose meg med i helga også, ikke sant? ;)

img_5497.jpg
img_5498.jpg
img_5500-1.jpg
img_5499-1.jpg
img_5504-1.jpg
img_5509-1.jpg
img_5508-1.jpg

img_5505.jpg
img_5506.jpg
Ble det ikke kult? Gøy at man kan fornye et rom så enkelt :D Jeg er superfornøyd og gleder meg til å få ferdig hele gulvet der nede ;) Da skal jeg selvfølgelig dele flere bilder med dere. Ha en fortsatt nydelig kveld <3

 

Del:

4 comments

  1. Hei! En liten kommentar . Så lenge belegget på gulvet sitter fast, går det fint å legge nytt belegg oppå det gamle. Når eg (gulvleggeren) la nytt belegg på badet i nye leiligheten la han det på det gamle belegget. Han skar vekk belegget på to steder hvor det var løsnet og sparklet det, og la det nye på.
    Stilige fliser du har lagt. Har slike (grønne) på altanen selv.

    1. Hei Helge :) Åja det er så enklet ja :) Jeg tenkte det ikke var så vanskelig, men siden det er en stor varmtvannstank der nede så tenkte jeg det ville bli et stort prosjekt å få på plass belegget der. Men da vet jeg det til neste gang, og skal teste det ut da. Tusen takk for tips :) Ja ikke sant, de er veldig fine og et stort pluss at de er så enkle å legge. Ha en strålende helg :D

  2. Så lurt! Jeg lurer på hvordan rengjøringen er når man har slike. Vurderer å gjøre det samme selv på vaskerommet.

    1. Veldig snart Charlotte :) Jeg pleier bare å støvsuge over og det tar med alt som har dette ned på belegget under også. Men om det blir gris er det bare å ta litt vann på og tørke over. Men opplever ikke det som noe stort problem. Masse lykke til med ditt prosjekt :)

Legg igjen en kommentar