Nytt år og «ny» stue :)

Hei :)

Håper alle har hatt en super jul og et godt nytt år :D Jeg beklager mitt lange fravær men som alle vet er julen hektisk, og siden jeg skulle ha feiringen hos meg i år ble det ganske så mye som måtte fikses. Så da tok jeg meg en liten velfortjent pause fra alt som heter sosiale medier, og det trengte jeg virkelig :D. Etter nyttårsaften var jeg så hendig å bli smittet av omgangssyken, så har siden natt til mandag vært kvalm og er det ennå. Om jeg er lei? Jepp, men formen blir bedre og bedre for hver dag så jeg håper jeg er klar for jobb på mandag :D God snart på det nye året? hahah ikke akkurat, men da kan det vel bare bli bedre. Men i romjula hadde jeg litt ekstra energi og fikk gjort om litt i huset. Jeg har ganske store planer og driver egentlig å gjør om på de fleste rommene og kjøkkenet er ferdig planlagt nå trenger jeg bare litt penger for å få det til. Jeg gleder meg så utrolig mye til å ta dere alle med på denne forvandlingen av dette huset, for det vil bli så fantastisk :D Og selvfølgelig jobber jeg med endel andre spennende prosjekter også. Håper dere fortsatt vil følge med på mine prosjekter her inne, selv om jeg må ta litt fri noen ganger :D




Det er mye jobb med et hus og i dette tilfellet så krever det at jeg gjør mye arbeid selv :) Men jeg har nå lagt en plan og håper at endel av dem kan realiseres i første del av dette året, fordi jeg gleder meg så til å gjøre dette huset fint :D
Ha en fortsatt fin lørdag, her skal jeg slappe av litt til før jeg skal prøve å gjøre litt :)

Del:

Legg igjen en kommentar