Ommøblering i stua

Hei og god kveld :)

I går bestemte jeg meg for å ommøbler litt i stua og da ble plutselig stua helt annerledes. Bord og teppe er snudd andre veien og sofaene byttet plass. Så nå kan jeg ligge i sofaen og se på tv :) Greit når man kan gjøre ting så enkelt, og stua virker nå som et nytt rom. Jeg skvatt til og med litt til i dag når jeg gikk inn i stua, så det er vel et tegn på at det var en stor forandring.
Håper dere synes det ble fint <3

Slik så det ut før:
img_5553.jpg
Etter:
img_5555.jpg
img_5560.jpg
img_5566.jpg
img_5563.jpg
img_5567.jpg
I dag har jeg en rolig kveld siden jeg har fjernet 5 føflekker på ryggen, ikke noe farlig altså, men jeg synes de var litt i veien. Så da sitter jeg å ser på Sinnasnekkeren og skal ta tidlig kvelden. Denne uka skal jeg begynne å bygge en puff som en kollega har bestilt, så det er bare å glede seg til litt byggeinspo igjen. Nyt kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar