Orden i klesskapet :D

Hei og god kveld :)

Hvor har denne uka blitt av? Jeg synes det var mandag i går jeg. Selvfølgelig deilig at det er fredag og helg, men tiden har bare rast fra meg denne uka :) I går var jeg og ei venninne på Stoff og stil i Drammen og på Ikea. På stoff og stil kjøpte jeg inn til noen nye og dødskule prosjekter som jeg skal starte på til uka, så det er bare å glede seg :D
På Ikea skjer det som alltid skjer, man kommer hjem med mye mer enn man skal fordi det er så billig der. Men når man legger sammen så blir det ikke så billig :P Haha regner med det er mange som kjenner seg igjen der.

Men grunnen til at jeg dro inn var fordi jeg skulle få tak i litt bokser til å ha i klesskapet, jeg har et stor dobbelt skap på soverommet, men sliter med at de store hyllene fylles i bredden men ikke høyden. Det ble bare rot og sørget for at det var vanskelig å holde orden. Etter noen timer på Ikea satte vi kursen hjem igjen og jeg måtte selvfølgelig ordne og fikse alt dette før jeg skulle legge meg. For jeg måtte jo se om det ble så bra som i mitt hode. Resultatet ble helt fantastisk og jeg har nå et skap med orden og system, så nå gjenstår det bare å bli vandt til hvor tingene ligger ;)

IMG_0745.JPG

IMG_0747.JPG
thumb_DSC_1271_1024
thumb_DSC_1272_1024
thumb_DSC_1273_1024
thumb_DSC_1274_1024
Andre siden har også fått en fin boks :)

thumb_DSC_1275_1024
thumb_DSC_1277_1024
En smule bedre eller? Så dagens tips er, bokser inni skapet skaper orden i systemet og ro i sjela :D

Det ble også med noen superkule blomster hjem, som jeg måtte knipse noen bilder av. Det jeg synes er så gøy med Ikea er nettopp det at de har andre litt kule blomster :D


thumb_DSC_1247_1024
thumb_DSC_1253_1024
thumb_DSC_1255_1024
thumb_DSC_1257_1024

thumb_DSC_1259_1024

Kule ikke sant ? :D Jeg bare måtte kjøpe de, haha. Nå skal jeg pakke ned macen og sette kursen mot Kragerø, helgen skal tilbringes med familie og venner :) Ønsker alle en god helg og en fortsatt fin fredagskveld <3

Følg meg gjerne på Instagram – Mittlilleprosjket :D

Del:

Legg igjen en kommentar