Pussing av gulv

Hei og god kveld :)

Uka som gikk rakk jeg ikke titte innom her, en smule hektisk med ny jobb og lang pendle vei. Veldig gøy, men ganske slitsomt nå i starten så da rekker jeg ikke så mye når jeg først kommer hjem. Men i helga hadde jeg bestemt meg for å prøve å få ferdig litt mer nede slik at det kan leies ut, jeg venter ennå på at noen skal komme å fikse vannskaden, derfor har jeg roet ned oppussingen litt. Jeg har klart å pusse nede det originale tregulvet fra 60 tallet og det har nå blitt hvitoljet et strøk. Wow for et resultat <3 Jobben i seg selv var tung og jeg klarte å ryke motoren på to båndslipere :P Haha ikke spør hva som skjedde, ikke de dyreste på markede, så jeg tror de ikke var rustet for det. Men det viktigste er jo at jeg fikk pusset ned å slipt.Ble et ikke fint? Jeg skal ta et strøk til slik at det blir jevnt :) Jeg pusset ned, vasket over med vanlig såpe også brukte jeg trestjernes hvitolje. Anbefaler dette om du har et gammelt gulv du vil fornye :D

Del:

Legg igjen en kommentar