Stua er komplett

Juhuu, endelig da var ovnen montert og stua er nå komplett :D Den er ganske stor og massiv, men jeg synes den passer ganske godt inn. Jeg er også veldig fornøyd med at det ble metallplate på gulvet, nå blir det på en måte en helhet og den er nok mye lettere å holde ren enn en skiferplate. I dag har jeg brukt dagen på å få unna så mye som mulig på to do lista med tanke på at takstmannen kommer i morgen. Jeg er ikke i rute for å si det sånn, hahah. Men det er alltid slik at ting tar lenger tid enn man tenker ? :) Men jeg skal få det ferdig før et salg, så det er ikke noe problem ;)

img_3629.jpeg
img_3632.jpeg
img_3626.jpeg
img_3625.jpeg
img_3627.jpeg
Nå skal jeg bare vaske litt over den så er den klar til bruk :) Et lite tips for å få bort sot på ruta er å ta litt vann på et avispapir. Funker som gull, så tips til alle dere som har prøvd alle mulig sprayer for å fjerne det ;)

Treningsenteret neste, for det blir mer jobbing og natta :D Ha en fortsatt strålende kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar