Stuen får et løft med Byggmax-panel

Hei og god morgen :)

Nå har jeg klart å funnet videoen som ble spilt inn for Byggmax i fjor, så da tenkte jeg at jeg kunne dele den med dere :)


Om dere får reklamen til Byggmax så har det også dukket opp bilde av meg og min gode venninne Renate der :)

img_5203.jpg
img_5205.jpg
img_5204.jpg

Reklamefilmen som jeg ble fortalt at skulle gå på TV2, har ennå ikke kommet der, men jeg skal selvfølgelig dele både video og informasjon om hvor den går så fort jeg ser den på skjermen :) Ha en nydelig dag, her sitter jeg å venter på at regnet skal forsvinne så jeg kan ut å sole meg :)

God helg til allem håper dere liker reklamefilmen <3

Del:

2 comments

  1. Hei. Reklamefilmen er helt suveren. Men eg må innrømme at eg smilte litt da eg så du listet døren. Selve listingen var det ikke noe å si på, men det var måten du holdt hammeren på som fikk meg til å smile. Eg mener du får bedre kraft og treffsikkerhet hvis du holder helt bak/nede på skaftet og bøyer armen i albuleddet og i håndleddet når du hamrer. Mulig du må øve litt hvis du har brukt din måte lenge. Dette er ment som et tips og ikke noe annet. :) Apropos tips. Eg har gått over til å bruke en spikerpistol på batteri. Fordelen er at den bruker tynnere stifter og du kan stille hvor dypt inn stiftene skal gå. Du slipper å dore spikrene inn etterpå.
    Eg har kjøpt meg denne rundt juletider og er storfornøyd. Vil tro at prisen blir rundt 3000 kr med et ekstra batteri og lader. Her har du en link: http://www.jula.no/catalog/verktoy-og-maskiner/handverktoy/stifte-spikerpistoler/elektriske-stifte-spikerpistoler/spikerpistol-000295/

    1. Hei Helge :) Så bra du likte den. hahah ja hva skal man si, øvelse gjør mester og etter det prosjektet der ble jeg bedre til å hamre ;) ååå har du? Genialt jeg har lenge vært på utkikk etter en, fordi det gjør jobben lettere og et fint resultat. Skal sjekke ut linken, tusen takk for tips igjen. Ha en fortsatt fin sommer :)

Legg igjen en kommentar